Tvorba

Připravuje se

vánoční příběh

()

Nechte se přenést a pohltit do vánočních časů tohoto příběhu, který vypraví život jedné malé dívky, která si přeje jen jediný dárek k Vánocům...


společenská detektivka "Vražda v lavici"

()

Svět není už tím bezpečným místem, kterým býval...a býval jím snad někdy? O tom už začínají pochybovat i obyvatelé městečka Sunny hilly nedaleko anglického pobřeží, kde na zdejší škole dojde k úmrtí čerstvě zvolené zástupkyně - Marry Bless. Do vyšetřování se pustí detektiv Sam Arnold, kterého v brzké době čeká zasloužilý odpočinek, a zjišťuje, že smrt fyzikářky je vražda, kterou může mít na svědomí, jak někdo z profesorů, pomocného personálu, tak i z řad studentů a tajného gangu "Světla", který na škole řádí. A nemůže být vrahem snad i manžel, či údajný milenec? Za pomoci vnuka Jamese a jeho přátel do nepohody dojde k rozuzlení nejedné vraždy, která se vzápětí stane.

Kolik obětí musí ještě přijít, aby byl někdo spokojený?


pokračování Safírových očí

()

Již uplynulo patnáct let, kdy se sourozenci Newmanovi - Amanda, Jack a Pipi - vydali hledat své rodiče do třech zemí, kde každý z nich prožil svůj příběh. Jedna věc je však spojovala, proroctví čtyř, které však ještě nebylo naplněno.

Druhý díl začíná nekrásnějšími svátky v roce - Vánocemi, které zamíchají kartami osudu a přivedou do vesnice Marcuse, bratra Antona, který se roky neobjevil. Z idylických chvil jsou vtaženi do víru temných sil a smrtí nejbližší osoby pochopí, že ještě všechno neskončilo. Nová hrozba pod rouškou tmy sílí a touží po ovládnutí celého světa. Nejmladší potomci rodiny se musejí vydat do hlubin času a najít způsob, jak porazit a zničit Saqera a jeho nestálou pomocnici, která se jim snaží vše překazit.

Další aktivity

cestovatelský web Šlápoty

Cestovatelský web, který jsme vytvořili společně s kamarády, abychom Vám předali své zkušenosti a postřehy z cest, nejen z naší malebné republiky, ale i z míst v jiných koutech Evropy, Afriky a dalších světadílů. Já na něj přispívám pod přezdívkou Jack.

stránky strakonického volejbalu

Od září 2009 jsem členem volejbalového oddílu TJ ČZ STRAKONICE a od té doby sleduji vývoj volejbalu na Strakonicku. Volejbal je mým nejoblíbenějším koníčkem již od páté třídy, proto se mu hojně věnuji.

stránky Běhu městem Strakonice 21. srpna

Od jara roku 2016 jsem pomohl vzniknout webu tohoto jedinečného běžeckého závodu, který má již za sebou dvacet jedna ročníků, a pomáhám ho spravovat.

recenze na knihy i pohledy na svět

na webu iDnes.cz a na Databáziknih.cz

Od letních prázdnin roku 2012 jsem začal přispívat na iDnes.cz, kde píši vlastní názory, recenze na některé knihy, vzpomínám na některé osobnosti dějin (bohužel ne na všechny) a od března 2014 publikuji své recenze na knihy i na stránky jednoho z největších knižních světů, na Databázi knih.

názory na filmy i seriály na CSFD

Od října 2011 mám svůj osobní profil i na Česko-slovenské filmové databázi, kde subjektivně hodnotím nové filmové, televizní i seriálové počiny.


studentský časopis JU Magazín

V letech 2013 - 2016 jsem přispíval do nově vzniklého studentského časopisu Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích i na webové stránky JU Magazín.

články ve Strakonickém deníku a v MAXIMU

Od roku 2011 začala žurnalistická éra, kdy jsem přispíval články i rozhovory do regionálních novin.

„Úsměv trvá chvilku, ale někdy se na něj vzpomíná celý život.“